Cerita Sex

MY AUNTIE

Auntie aku ni orang kaya. suami dia pulak selalu luar negeri business trip. aku pulak baru lepas SPM, jadi dia suruh aku
datang ke KL duduk dengan dia sambil belajar kat kolej di sini sebab keputusan aku tak bagus. mak bapak aku tak mampu jadi
dia yang bayar semua pembelajaran aku. Auntie aku ni selalu marah aku, kata aku ni tak pandai belajar tak boleh harap,
kadang-kadang kecik hati aku, tapi apa boleh buat, tanggung aja la, sebab dia yang bayar semua. tengahhari sabtu sambil
makan dia kata dia ada dinner dengan kawan-kawan, uncle aku kata Ok tapi tolong hantar dia ke subang airport sebab dia
kena pegi business trip ke korea. aku pun nak buat baik, aku offer diri aku kat uncle aku untuk hantar dia jadi auntie
boleh keluar dengan kawan-kawan dia. petang tu lepas hantar uncle aku, aku pun ronda kat KL ni dengan kereta uncle aku
(kereta BMW).dengan duit uncle aku bagi aku pegi jumpa kawan-kawan aku. pegi sini pegi sana. dekat pukul 12 malam aku kata
aku kena balik takut auntie aku cari aku. sampai rumah aku tengok auntie aku belum balik. aku pun relek tengok video.
kemudian aku dengar bunyi doorbell. aku tengok ada kereta tapi tak kenal. jam dah pukul 2, “siapa pulak ni?” tanya aku.
aku bukuk pintu pagar, kereta tu pun masuk. sampai depan rumah aku tengok kawan-kawan auntie aku tengah papah dia “Dia
terlebih minum” kata kawan auntie aku. “dia dah mabuk sampai tak sedar diri”. “tolong angkat dia naik”. lepas dia orang
balik aku dokong auntie aku naik bilik. aku letak atas katil dia. sambil aku bukak kasut dia aku nampak peha dia yang
gebu dan putih melepak aku cuba kejut auntie aku tapi dah tak sedarkan diri lagi. aku pun ambik peluang ni. aku cium tengkok
dia, puh bau wangi yang amat sangat. aku pun terus bukak baju dia, bra dia pun aku tanggalkan. kemudian aku bukak baju dan
seluar aku aku berbogel depan auntie aku. aku dah tak tahan, lalu aku bukak panties dia aku cium dan ramas tetek dia, aku
cuba masuk konek aku dalam pussy dia tapi tak dapat sebab tak ada pussy juice jadi kesat. lalu aku ambik krim tangan, sapu
kat konek aku aku cuba, kali ni dapat, aku masukkan konek aku sampai dalam. puh panas disebabkan first time aku cepat
pancut. dah habis tu aku rasa lega sebab dah lama aku nak fuck.