Kisah yang nak aku sampaikan ini adalah kisah yang benar berlaku dan aku rasa ianya akan dapat terus aku lakukan kerana semuanya terjadi atas kerelaan masing-masing. Semuanya bermula apabila aku berpindah ke satu kawasan perumahan yang agak hampir dengan tempat aku bekerja. Di kawasan itu aku...

Pada bulan Disember tahun lepas ada satu kisah menarik. Pada hari minggu aku dan Ita pergi main tenis di tempat biasa kami main. Di situ terdapat 4 gelanggang tenis. Pada sebelah pagi tadi telah diadakan Kem Tenis. Setibanya kami di situ mereka sudah beransur-ansur pulang....

Setelah hampir lima tahun aku bertugas di Perak. akhirnya permohonanku untuk bertukar ke negeri asal ku Johor diluluskan. Malangnya bukan di bandar yang aku pohon, tetapi sebuah bandar yang agak asing bagi diri ku. Walau pun aku anak Johor tetapi belum pernah menjejakkan kaki ke...

Aku memasuki maktab perguruan ketika berusia 25 tahun. Oleh kerana keseluruhan pelajar tahun pertama (freshie) berumur dalam lengkungan 19 tahun, maka aku dikira orang tualah. Ramai di kalangan guru pelatih menghormati aku kerana usia aku, termasuk juga pensyarah. Aku dilihat agak matang. Ini menyebabkan aku...

Pada penghujung tahun 2002 yang lalu aku telah membawa isteriku pergi bercuti ke pulau Langkawi selama seminggu. Kami telah tinggal di salah sebuah resort terkemuka di sana. Selama di sana aku dan isteriku round habis pulau yang penuh kesan sejarah itu. Suatu peristiwa yang tidak boleh...

Firstly, i nak salute kat website ni cos best la. So, for the first time i nak share ngan korang semua about my sex experience. It maybe a little bit different daripada pengalaman2 yang anda baca kat site ni. Ok, i ni sebenarnya tergolong dalam golongan...

Aku tersenyum lebar, sambil perlahan mengucup lembut keningnya. Dan dengan perlahan juga Ayu menggulingkan tubuh montok seksinya yang putih mulus ke atas menaiki tubuhku, Kedua pahanya dibuka lebar sementara bukit cipapnya yang empuk terasa empuk menekan batangku yang sudah sangat keras. Ayu mengangkat punggungnya keatas, kedua...

Ini sex pengalaman aku. Nama panggilan ku �D�. Aku berkerja di bahagian IT. Dalam satu department banyak section yang berkaitan dengan section aku. Aku pasti berurusan dengan sesiapa saja dengan section yang lain. Kebanyakannya section aku berhubung kait dengan section server, kalau server problem pasti...

Kisah ni mengisahkan aku melakukan hubungan seks dengan rakan sepejabat aku yang boleh aku gelarkan dia makcik. Aku bekerja disalah sebuah syarikat swasta di kl ni. So seperti biasa aku akan membuat overtime sampai pukul 830 malam bersama seorang makcik ni yg aku panggil kak ita. Setelah semua balik tinggal...

Ini berawal dari informasi atau nocan (nomor cantik) yang saya dapatkan dari temenku katanya ini cewek bispak, hari ini saya putuskan untuk menghubungi cewek bispak tersebut kebetulan ga ada kerjaan dan kebelet pengen ngentot. "salam kenal lastvegas"saya sambut dengan senyum hangat,soalnya itu saja yang bisa saya...

Hari Minggu pagi jam 6:00 terdengar suara meraung-raung sirene sebuah kendaraan. Sebuah mobil ambulans keluar dari sebuah pertokoan di wilayah Ciledug yang sedang dalam tahap pembangunan. Sesaat kemudian mobil polisi mengikuti di belakangnya. Minggu pagi itu beberapa pekerja bangunan baru saja menemukan sesosok wanita muda...

Kejadian ini terjadi karena saya dan pacar saya, Anna, pergi berkaraoke baik beramai-ramai dengan teman-teman kami maupun hanya kami berdua. Suatu hari saya diberitahu oleh teman saya bahwa ada sebuah tempat karaoke di Kelapa Gading yang memutarkan lagu-lagu karaoke dengan gambar-gambar wanita telanjang. Karena penasaran dan ingin mengetahui lebih lanjut...

Saat turun dari ketiak, ciuman dan lumatan Pakde meratai lembah dan bukit di dadanya, Rini nampak menggelinjang hebat. Pinggulnya menggeliat dan meliuk-liuk menahan kegelian yang amat sangat seperti ikan moa yang terlepas buruannya dan secepatnya berusaha menangkapnya kembali. Dan Herman juga semakin kenceng merabai kemaluannya...